Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заарештовано підозрюваного у вбивстві Шкрібляка

Понеділок, 15 квітня 2002, 11:24
На Прикарпатті слідство у справі про вбивство кандидата в депутати Верховної Ради, заступника голови облдержадміністрації Миколи Шкрібляка розглядає нові дані. В місті Надвірня днями заарештовано відомого підприємця Ігоря Тимчука, який балотувався до парламенту по цьому ж округу.

Формальною підставою для арешту підприємця Ігоря Тимчука стала підозра у скоєнні ним злочину, передбаченого статтею 157 Кримінального кодексу: перешкоджання здійсненню виборчого права.

Як з'ясувалося, проти бізнесмена кілька років тому вже була порушена кримінальна справа, однак закрита за відсутністю доказів. Із конфіденційних і близьких до правоохоронців джерел вдалося довідатися, що на відміну від категоричних заяв про виключно політичні мотиви вбивства Миколи Шкрібляка, зараз слідство розглядає чимало версій цього злочину, зокрема, і пов'язаних з економічною діяльністю вбитого.

Затриманий підприємець, як стверджують, брав у борг значні кошти у загиблого, і слідство має письмові підтвердження таких фактів. З'ясувалося також, що в заступника голови обласної держадміністрації позичали гроші й інші відомі в регіоні люди.

Німецька хвиля

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування