Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ВЕРХОВНИЙ СУД НЕ ЗАДОВОЛЬНИВ СКАРГУ ЖИРА. Але той ще сподівається...

Понеділок, 15 квітня 2002, 17:51
Верховний суд України в понеділок зобов'язав ЦВК визнати такими, що відбулися вибори в 35-му одномандатному окрузі, повідомив в інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна глава тимчасової слідчої парламентської комісії з розслідування "справи Гонгадзе" Олександр Жир.

За його словами, суд також зобов'язав окружком провести перерахунок голосів на 8 дільницях округу, в яких були виявлені порушення в ході підрахунку голосів.

Жир висловив надію, що при "об'єктивному підрахунку" голосів він отримає ще не менше 1,5 тисяч голосів на свою підтримку.

Як повідомлялося, Жир оскаржив постанову Центрвиборчкому від 7 квітня 2002 року в частині відмови ЦВК визнати вибори в 35-му окрузі недійсними, а також рішення зобов'язати окружну виборчу комісію провести уточнення даних протоколів дільничих виборчих комісій, на основі чого ухвалити нове рішення про результати виборів в цьому окрузі.

Своєю постановою ЦВК відмінив постанову окружкому про результати виборів в 35 окрузі, де переможцем визнаний Віктор Драчевський, і зобов'язав окружком провести перевірку протоколів дільничих комісій і протоколів, наданих Жиром, і на основі цієї перевірки ухвалити рішення про результати виборів.

Драчевський є одним з 16-ти кандидатів в депутати, обраних за мажоритарними округами в Дніпропетровській області, які заявили про входження до парламентської фракції блоку "За єдину Україну".

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...