Суркіс та Буряк про збірну України

Понеділок, 15 квітня 2002, 19:44
В понеділок в конференц-залі стадіону "Динамо" президентом ФФУ Григорієм Суркісом було підписано контракт, з корейською компанією "SAMSUNG Electronigs" яка стала офіційним спонсором національної та молодіжної збірної України. Тим самим було продовжено співпрацю, яка розпочалася між ФФУ та "SAMSUNG Electronigs ще 2000 році.

Нинішня сума контракту не розголошується, але стало відомо що це буде лише матеріальна підтримка. Але всі чекали не стільки підписання самого контракту, скільки моменту коли буде можливість поставити питання головному тренеру збірної України Леоніду Буряку, а також Григорію Суркісу.


- Леонід Іосифович, як справи у Олега Лужного?

ЛЕОНІД БУРЯК, головний тренер збірної України:

- В принципі нормально. Ми з ним здзвонювалися, у нього - мікротравма, окрім того він останнім часом грає з невеликою травмою, і велика мотивація того, що він може стати чемпіоном Англії і ми вирішили його в той цикл в якому ми граємо зі збірної Грузії не залучати. Учора національна команда зібралася в своєму таборі - на базі київського "Динамо" в Конча-Заспі, прибули всі футболісти, які були запрошені на цей збір, за винятком і Андрія Шевченко, який прилітає в Київ сьогодні (15 квітня).

- Леонід Іосифович, ви не раз говорили, що в матчах зі збірними Японії і Румунії ви придивлялися до кандидатів в збірну. Чи можна говорити, що в матчі зі збірної Грузії вже буде награватися бойовий склад нашої команди? І чи важливий для вас результат

- В принципі, ні. Ви бачите, що в порівнянні з матчами проти Японії і Румунії зараз в таборі збірної з'явилися нові люди, такі як Поклонський, ми повернули у команду Скаченка, Максимова, Нагорняка. Для нас результат матчу зі збірною Грузії дуже важливий і ми намагатимемося добиватися результату, причому в кожному матчі. Ті люди які приїжджають в збірну ті що грали раніше, з нас ніхто знімав відповідальність і за результат матчів з Японією і Румунією. Гру зі збірної Японії, я вважаю, ми провели гідно і, я вам чесно говорю, я отримав величезну насолоду від тієї гри, яка була показана нашою збірною, від тієї атмосфери, в яку ми поринули, від спілкування з тими людьми, з якими ми поспілкуватися. Після матчу нам навіть подякував посол.

Інша гра зі збірної Румунії, то у нас маса претензій до наших гравців, але ми не можемо їх пред‘явити, тому що люди 25-го числа провели тур в національній першості, а 27-го вже була гра з румунами. Але, звичайно, ніхто не знімає з нас відповідальності за результат, звичайно буде дуже серйозна розмова. Ми провели два абсолютно різних тайми, попали в специфічні умови.

- У кожній грі перед національною збірною ставиться мета перш за все досягнення результату. І потім ми вже аналізуємо хто як себе виявив, хто зробив який внесок в досягнення результату. Нас не цікавить гра кожного футболіста окремо - нас насамперед цікавить досягнутий результат команди, гра команди, а вже потім ми розбирається ,хто, який внесок вніс в досягнення результату. Не є винятком в цьому плані і майбутня гра зі збірної Грузії.

Ми розуміємо, що дві попередні невдачі наших збірних пов'язані з виїзною грою і у нас є стурбованість в тому відношенні, щоб вдома прийдуть люди на стадіон і думаємо показати інший футбол. Але при цьому ми хочемо подивитися тих людей, які на наш погляд підійшли до рівня збірної, ми хочемо їм дати шанс виявити себе на полі. Ми хочемо подивитися Нагорняка, ми хочемо дати шанс людям, які в даний момент внаслідок якихсь обставин не затребувані клубом і у них немає ігрової практики. Але це люди, які потрібні нам і це люди, я вважаю, нам ще можуть допомогти.

- В списку запрошених футболістів на матч з Грузією немає Андрія Вороніна з "Майнца", що грав проти Румунії. Це означає, що, переглянувши його в матчі з румунами, ви прийшли до висновку, що цей гравець не підходить для збірної?

- По Вороніну. Я два рази виїжджав в Німеччину і дивився Вороніна в матчах за його клуб, і приїхавши, для себе зробив висновок, що як нападника він поки поступається іншим нашим форвардам - і Шевченко, і Реброву, і Вороб‘ю; а як гравцеві середньої лінії йому ще поки не вистачає тієї гнучкості і тієї майстерності, якою повинен володіти гравець півзахисту. Але ми обов'язково його ще викличемо, у нас попереду турнір збірних в Москві, де він повинен зіграти за збірну України.

- Леонід Іосифович, ви зазначили, що хочете дати шанс проявити себе Скаченко і Нагорняку. Ви дивилися цих футболістів в грі за їх клуби. На гру з Японією, наприклад, Скаченко відмовився приїхати?

- Дійсно. За сімейними обставинами, на останній збір команди Скаченко попросився не приїхати, і ми пішли йому на зустрічі. Ми маємо інформацію про те, як грають ці футболісти в своїх клубах. Представник ФФУ літав в Китай і дає високу оцінку ігровим кондиціям Нагорняка. У Скаченко є невеликі проблеми: він повернувся у Францію з Японії, де грав в команді у Непомнящего і зараз у нього немає постійного місця в основному складі, до його послуг клуб вдається епізодично. Ймовірно, в кінці сезону знову змінить клуб. Але рівень його нинішньої готовності і мотивації грати за збірну дозволяє нам розраховувати на цього футболіста.

До того ж, Скаченко зараз 28 років, я думаю, це розквіт для футболіста, коли набувається і досвід, і майстерність. Ми дуже добре знаємо цього футболіста і я думаю було б неправильним не дати йому шанс і не подивитися його в справі. Тим більше, він сам виявив величезне бажання грати за збірну, я з ним з цього приводу дуже багато розмовляв на цю тему.

- Пресою були неоднозначно сприйняті дві поразки нашою збірною від команд Японії і Румунії. Одні віднеслися до цього з розумінням, інші в'їдливо, злісно. Не зрозуміло чому. Чи не позначається це на настрої гравців і на вашому настрої?

- На моєму я думаю позначається (трохи посміхаючись) - я людина, і, природно, і як футболіст, і як тренер поразки переживаю важко. Хлопці трохи. Ми готові сприймати критику, коли вона професійна, коли вона по темі. Ми сказали - йде пошук, нас цікавлять відбірні матчі. А без товариської гри ми не можемо дати об'єктивну оцінку тим футболістам, яких нам пропонують тренери клубних команд. Нас в першу чергу цікавлять ті люди, які грають в ній, цікавлять і нові молоді футболісти, але ми не можемо їх всіх включити в список на конкретний матч. Ви бачите, що все йде поетапно: на один збір були залучені одні футболісти, на другий і третій - інші.

По деяких футболістах ми вже зробили висновок, що їм ще рано грати, є і позитивні висловлювання, ми ділимося ними з фахівцями, погоджуючись з думкою, що ці люди підходять збірної, але треба трохи часу. Пошук продовжується. Так, нас в кожній грі цікавить результат, але ми не відмовляємося від того, що зараз йде стадія експериментів, ми хочемо переглянути ту чи іншу позицію, і ми будемо продовжувати рухатися цим шляхом. Ми хочемо підійти до відбірних ігор з думкою і оцінкою по кожному футболісту кандидату в збірну.

- Прокоментуйте стан футболістів, які приїхали учора в збірну, які виступають в російських клубах.

- Однозначну оцінку загалом дати складно. Це як п'ять пальців на руці - вони не можуть бути всі однакові. Є проблеми у Левицького, які він сам собі створив. Є проблеми у Кормільцева: ті люди, які його дивилися, дають йому досить високу оцінку, але як виявилося, його функціональні кондиції не дозволяють йому провести на полі два тайми, хоча дуже високу оцінку Кормільцеву дає і його тренер. Є проблеми у Парфьонова, у якого, по наших спостереженнях, у нього присутній спад у грі. Інші кандидати залишаються на колишньому рівні. Ми уважно стежимо за Цихмейструком, незважаючи на те, що тренери "Спартака" зараз дають йому невисоку оцінку, він у списку кандидатів і найближчим часом ми залучимо його в збірну і дамо йому шанс проявити себе. У принципі є ще пара футболістів, які грають в Росії, поки ми про них говорити не будемо, але, проте, вони в полі нашого зору.

Леонід Іосифович, чи вивчали ви гру збірної Грузії останнім часом чи ваше враження про цю команду основно лише на тому, що вона показувала скажемо рік тому? Чого ви чекаєте від збірної Грузії? Ваша оцінка суперника.

- У нас є дуже гарна інформації про збірну Грузію. Ми знаємо силу цієї команди, ще в бутність футболістом я знав силу цієї команди, знаємо ми силу цієї команди і зараз. Команда збалансована, в її складі грає багато легіонерів, що виступають в Німеччині, Англії, Шотландії. Я думаю, що на тому емоційному підйомі, на якому ця команда провела гру зі збірною ПАР, звичайно грузини приїдуть в Київ показати передусім футбол. До складу збірної не включено ряд молодих футболістів, я розмовляв з Чивадзе і можу сказати, що перед ними результат стоїть, також як і перед нашою командою, і вони також вправі експериментувати. Я думаю, що в особі збірної Грузії ми отримали дуже хорошого опонента і я думаю, що повинна бути дуже хороша гра.

- Як йдуть справи у Шищенко і чи правда, що Каха Каладзе хоче грати за збірну України?

- Шищенко прибув в табір збірної з невеликою травмою, але він учора тренувався, справи у нього йдуть на поправку. Я думаю, що сьогодні він буде брати участь в загальному тренуванні. По Каладзе я вам не готовий відповісти, я думаю, що це з області фантастики. Це ймовірно краще президент (мається на увазі Суркіс) вам пояснить, собисто я не вірю в те, що Каладзе зможе грати за збірну України.

-Григорій Михайлович, ви проголошували, що домашні матчі збірна України буде грати в різних містах. Чи відомо, в якому місті ми проведемо свій перший домашній матч відбіркового циклу ЧЄ-2004 з греками, а якщо невідомо, хто коли це питання вирішиться?

ГРИГОРІЙ СУРКІС, президент ФФУ:

- Ми не проголошували, ми в попередньому відбірному циклі вже перейшли від слів до реалізації: ви знаєте, що ми провели матч проти збірної Вірменії у Львові на стадіоні "Україна" і провели його, до речі, успішно, провели при несамовитій підтримці вболівальників, що прийшли підтримати нашу збірну в цьому матчі. Я можу 100% гарантувати, що в цьому відбірковому циклі ми будемо грати не тільки в столиці, ми будемо грати в різних містах. Містами-претендентами є Львів, Донецьк. Якщо поле стадіону в Сумах приведуть до порядку, то претендувати на проведення домашніх матчів національною збірною можуть і Суми. Окрім того це і Дніпропетровськ, це і Кривий Ріг - це всі міста, стадіони яких повністю відповідають вимогам УЄФА і ФІФА.

А відносно того, коли стане відомо, які конкретно міста будуть приймати домашні матчі збірної, то вже буквально через декілька тижнів ми почнемо консультації з головами адміністрацій різних регіонів. І я сподіваюся, що до кінця травня вже буде відомо, в яких саме містах будуть проведені домашні матчі збірної України.

- Григорій Михайлович, початок другого кола чемпіонату України ознаменувався тим, що в багатьох матчах результат ігор виявився важкопрогнозованим, чого не було раніше. Як ви вважаєте, чи є це наслідком досягнутої напередодні угоди про "чесну гру" між президентами більшості клубів вищої ліги?

- Безумовно існує прямий зв'язок між домовленістю президентів клубів вищої ліги про "Фейр плей". Про "Фейр плей" взагалі-то і до цього не можна було забувати, але проте певна розхлябаність, можливо, невимогливість тих структур, які відповідають за проведення чемпіонату, не давала можливості в попередні роки в повній мірі дати бій брудному явищу в українському футболі. Я сподіваюся, що перші паростки "Фейер плей" в 100% її реалізації дадуть позитивні результати не тільки учора і сьогодні, але і в майбутньому. Хоч, якщо говорити відверто, то і зараз існують певні бажання деяких людей влаштовувати суд "Лінча" над арбітрами, користуючись методами інквізиції. Агресивність увійшла в футбольну середу, а агресивність завжди означає протистояння поза правилами. Мені здається, що з цим явищем треба боротися чи то шляхом роз'яснень, чи то шляхом введення певних регламентних норм. Іншими словами, я сподіваюся, що надалі з кожним днем явище "подвійних стандартів" в українському футболі буде зустрічатися все менше і менше. Це відповідь на ваше питання.

Подивіться, як проводиться національна першість в різних європейських країнах, де буквально в спину лідерам дишуть два, три, чотири, п'ять клубів. У нас, на жаль, цього поки ненемає. Так, є два лідери, "Динамо" і "Шахтар", інші клуби ведуть боротьбу за бронзові медалі, ведуть її інтенсивно і, сподіваюся, ведуть і будуть вести цю боротьбу при дотриманні правил "Фейр плей".

Принаймні зараз розмов стало менше - і про суддівські помилки, і про суддівську заангажовані сіть і не об'єктивність. На мій погляд, це найголовніше. Судді помилялися, помиляються і будуть помилятися. Приклад відсторонення Колліни, кращого арбітра світу, від суддівства матчів чемпіонату Італії за участю тих клубів, які зараз претендують на виграш Скудетто, є яскравою демонстрацією того, що не тільки в Україні існує явище, яке інакше як не об'єктивністю або зааганжованістю не назвеш. Проте, я сподіваюся, що таких випадків в нашій країні в рамках проведення чемпіонату України буде все меншим і менше. Я принаймні сподіваюся.

Григорій Михайлович, у мене до вас три питання. В майбутньому вибори президента УЄФА і представництв комітетів УЄФА. Будучи членом цієї організації, в який комітет ви будете балотуватися, і в якому ви б принесли більше користі українському футболу? Друге питання: також скоро відбудуться вибори і президента ФІФА. Як відомо, крім нинішнього президента Йозефа Блаттера, свою кандидатуру на цю посаду висунув голова африканської футбольної федерації, якого підтримує УЄФА в особі Ленарта Йохансона. За кого свій голос віддасть ФФУ на цих виборах? І останнє питання: як відомо, УЄФА представила Валерія Лобановського до гранатового ордена. Чи отримав Валерій Васильович цю нагороду, і коли?

Почну з найпростішого. УЄФА не представляла Лобановського до нагороди, а ФФУ представила в УЄФА документи для нагородження Валерія Васильовича за заслуги перед світовим футболом рубіновим орденом. Виконком УЄФА ухвалив рішення про нагородження трьох осіб гранатовим орденом, в тому числі є там і прізвище Валерія Лобановського. І тепер 24-го числа Валерій Васильович відправляється в Стокгольм в складі делегації ФФУ, від'їжджаючої на конгрес УЄФА, де він і отримає нагороду, на яку він, на мій погляд, цілком заслуговує на даний момент.

Що стосується вашого першого питання, то дійсно 25-го числа відбудуться вибори нового старого президента УЄФА, оскільки пан Юхансон є єдиною безальтернативною кандидатурою і немає сумнівів в тому, що він буде переобраний. Моя кандидатура входить в число претендентів на місце у складі виконкомі УЄФА, а не комітету. Тому я маю честь бути обраним у виконком. Виконком УЄФА складається з 7-ми чоловік, претендентів - 14.

Але не можна говорити, що є "конкурсний відбір" один до двох, це досконале не так. Справа в тому, що ті країни, які є в УЄФА донорами інших менше забезпечених країн в фінансовому відношенні, будуть представлені у виконкомі якщо не згідно з регламентними нормами, то в зв'язку з розумінням того, що ці країни повинні бути у виконкомі. Мова йде про такі країни як Англія, Франція, Німеччина, Італія, Іспанія. Така ж позиція і відносно Росії. В'ячеслав Колосков, як представник колишнього СРСР, як аксакал східноєвропейського футболу на посткомуністичному просторі, також повинен бути переобраний у виконком. Серед тих, хто подав заявки на представництво у виконком, є такі представники як Франція в особі Платіні, оскільки, Сімоне, президент федерації футбола Франції, складає свої повноваження на два роки раніше для того, щоб Платіні став членом виконкому УЄФА, претендує Іспанія в особі президента футбольної федерації Вільяра, претендує представник Туреччини - Ерзік, який багато років служить європейському футболу, претендують швейцарці, люксембурзі. Я вам назвав далеко не всі прізвища, які відображають спектр всіх тих, хто претендує на входження у виконком УЕФА, але я перерахував тих, хто напевно отримає місце у виконкомі - це Росія, Франція, Іспанія і можливо Туреччина. Залишиться 11 претендентів на три місця, що залишилися. Я вам скажу відверто, моє бажання балотуватися у виконком УЄФА на сьогоднішній день демонструє не просто можливості Суркіса, а ставить метою визнання нашої федерації. Хтось же повинен починати, хтось же повинен робити цей прорив. Ну будемо вважати, що це роблю я.

- Що стосується комітетів УЄФА. Федерація футбола України, на відміну від попередніх років вперше подала заявку на свою участь практично в кожному комітеті. Наскільки це буде можливе, мені зараз говорити важко, тому що фактично кількість комітетів, після реорганізації в УЄФА не дає можливості з упевненістю говорити про те, що наші побажання будуть повністю задоволені. Але проте, я вам обіцяю, що наші представники нарешті прорвуться через ті бар'єри, через які нам не вдавалося прорватися десяток років. Раніше були присутні представники СРСР, але це була велика держава.

Що стосується виборів президента ФІФА. Так, пан Йохансон виражає свою персональну точку зору, а ми можемо погоджуватися з нею або не погоджуватися. Немає ніякого тиску, є просто думка президента УЄФА про те, що пан Блаттер повинен бути переобраний в зв'язку з тим, що, як вважає Йоханссон, визначені його дії призвели до нинішньої фінансової ситуації в ФІФА, яка в повній мірі не гарантує здійснення програм, прийнятих на останніх двох конгресах ФІФА. Однак, останній аудит, проведений в ФІФА, на дає на сьогодні можливості говорити про якісь правопорушення фінансової дисципліни. Більш того, за рішенням останнього виконкому ФІФА, було оголошено ще один аудит, який повинен був працювати в режимі конфіденційності.

Однак, ті, хто проводив аудит, не дотримувалися принципів конфіденційності і за особистою вказівкою президента ФІФА аудит був припинений. Це, безумовно, ставить під ще більшу загрозу переобрання Блаттера. Але, проте, це його право, він вибрана перша особа, яка має право провести ті дії, якими він наділений в рамках якогось відрізку шляху. За день до чергового конгресу ФІФА буде проведений надзвичайний конгрес, на якому будуть підведені підсумки фінансової діяльності ФІФА, які багато що прояснять. Цей конгрес багато що розставить на свої місця.

Переконаний в тому, що у Блаттера є непогані шанси зберегти за собою крісло президента ФІФА. Але проте, кожна федерація футбола буде ухвалювати рішення не з точки зору того, кому віддає перевага той чи інший її керівник - я не маю право голосувати за того або іншого кандидата, якщо це буде моя особиста думка. Дане питання буде винесене на порядок денний найближчого виконкому ФФУ, який відбудеться на початку травня і буде прийняте рішення про те, яку кандудатуру на пост президента ФІФА буде підтримувати наша федерація.

- Раніше національна збірна проводила матчі на "НСК Олімпійський". З чим пов'язане те, що гра зі збірної Грузії буде проходити на стадіоні "Динамо"? Можливо на "фарт"?

- Як і раніше, основною ареною залишається стадіон "Олімпійський". Товариський матч як ви самі розумієте, збірної України і збірної Грузії, не залучить дуже великої кількості глядачів, але принаймні стадіон "Динамо" дасть можливість вмістити всі бажаючих побачити цю гру наочно. Ось тільки з цим і пов'язано те, що ареною проведення товариського матчу між збірними командами України і Грузії є стадіон "Динамо".

Задача функціонерів - забезпечити всім необхідним збірні команди України. Я хотів би дещо розширити зону відповіді на ваше питання. Зараз, як ніколи в минулі роки, ФФУ зробила все можливе, щоб національна команда, молодіжна команда, юнацькі команди отримали гідних спаринг-партнерів, проводила в нормальному режимі тренувальні збори. Ще раз підкреслюю, тому зі своєю задачею ФФУ справляється: якщо раніше була маса дискусій стосовно негативних розмов відносно того, що національна команда не має товариських матчів, то зараз всі "вікна" для проведення спаринг-матчів заповнені, більш того знаходяться можливості проведення товариських матчів і поза календарем ФІФА". Проте, вже лунають голоси, що все це вже виявляється шкодить національному чемпіонату. Я хочу ще раз підкреслити: федерація працює системно, послідовно, для того, щоб збірні команди країни мали все необхідне для проведення як товариських матчів, так і тренувальних зборів для всіх команд країни. Це наша позиція.

- Була інформація про те, що ведуться переговори відносно можливих спарингів зі збірними Словаччини і Естонії.

- Ми прийшли до того, що переговори зі збірною Словаччини вже практично привели до підписання контракта. Через декілька днів Федерація футболу Словаччини повинна підтвердити нам дати проведення товариських матчі. Це два матчі, один відбудеться в 2002 році, другий - в 2004 році. Тому я це питання вирішиться остаточно, вас проінформує прес-служба ФФУ. Що стосується збірної Естонії, то матчу з цією командою вже точно не буде. Більш за все збірна України проведе в серпні товариський матч з командою Ірану, а в листопаді цього року команда проведе гру зі словацькою збірною, я думаю, федерація футбола Словаччини підтвердить нам дату матчу у відповідь і цього матчу. Таким чином, національна збірна України на цей рік забезпечена товариськими матчами. Ми ведемо вже переговори відносно проведення товариських матчів, не тільки на 2003-й, а на 2004-й - 2006-й роки: ви знаєте про те, що всі без винятку футбольні асоціації вибудовують довгостроковий цикл, що передбачає проведення товариських матчів не тільки на 1-2 роки, а і на окремі відбіркові цикли чемпіонату світу або Європи, які дозволять команді підійти в кращій формі до відбіркових ігор.

- Що стосується Каладзе, хотів би відзначити. Бажання не завжди сумісне з можливостями. Існує регламент ФІФА, який чітко говорить про те, що якщо футболіст був задіяний за збірну тієї або іншої країни, то винятку для нього не може бути. Підтвердженням даного факту я можу вам привести такий приклад. Форвард юнацької збірної України, який тренується в команді Яковенка, Мілевський, в 15-річному віці був задіяний в двох іграх національної команди Білорусії. І це вже не дає йому можливості до 18-ти років, незважаючи на прийняте ним українське громадянство і отримане ним опікунство, грати за збірну України. І за цього перспективного хлопчика тепер нам доведеться поборотися. Точно також, як в свій час нам довелося поборотися за Кандаурова. Незважаючи на те, що він в одному з матчів виходив на поле в складі молодіжної збірної Росії, ми, проте, добилися того, що по відношенню до нього була застосована поправка, яка дала йому можливість стати не тільки кандидатом, але і гравцем національної збірної України.

Ситуація з Каладзе неординарна. Всі ми люди, человеки, тому в тому числі і співробітники ФІФА також люди. В рамках тієї трагедії яка виникла з сім'ю Каладзе. Так ось, якщо до травня не трапиться ніяких змін в справі пошуку Левана і якщо заява Кахи Каладзе не зміниться на той момент, то ось тоді ми і поговоримо на цю тему. Сьогодні я не збираюся обговорювати цю тему, тому що вона торкається передусім долі брата, що пропав Кахи Каладзе. Я думаю, рубців на серці Каладзе і його батьків стає все більше і більше з кожним днем, тому давайте не грати на долі людей, питання про те чи буде Каладзе грати в збірної України чи ні - не головне. Найважливіше - щоб він грав за збірну Грузії і був знайдений його брат.

- Відомо, що повністю покривають територію України лише два канали - "УТ-1" і "1+1". Проте, матч з грузинами буде транслюватися по "Інтеру". Не доцільніше б було, щоб всі матчі національної збірної України транслювалися саме на "УТ-1" або "1+1", щоб ці матчі могли бачити на всій території України.

- Футбол – це перш за все конкуренція, телебачення – це також конкуренція. Тому у вашому питанні є і позитив, і негатив. Так, ви правильно говорите про те, що тільки два канали один на 100%, другий на 92% охоплюють територію України. Однак, і канал "Інтер" на сьогодні має порядку 90% обхвату території України. Це третій національний канал, вони і мають таку градацію. Ми сьогодні говоримо про конкуренцію, ми сьогодні говоримо про інтерес того або іншого каналу до транслювання футбола той чи інший. Тому давайте до цього питання підійдемо творчо. Я думаю, що велика частина України зможе подивитися матч зі збірною Грузії по "Інтеру".

А ось вже наші переговори з Національним каналом, який, як правило і демонструє той чи інший матч, знаходяться в стані опрацювання. Але це залежить від бажання сторін - піти по шляху не найменшого опору, а найбільшого розуміння задач і цілей кожної з цих сторін. Тому питання вичерпане.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...