Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Футбол. Ходдл вірить у Реброва?

Вівторок, 16 квітня 2002, 19:40
Цікаву тактику обрав головний тренер лондонського "Тоттенхема" Глен Ходдл коментуючи, непотрапляння Сергія Реброва до основного складу "Шпор". Він не звинувачує українця в поганій грі, він просто вірить у нього. Така довіра для Реброва стала результатом того, що він не назбирає й 5-ти матчів, в яких він провів на полі всі 90 хвилин у цьому сезоні.

І в зв‘язку з цим, як повідомляє "Evening Standard", щонайменше три клуби зацікавлені в придбанні українського форварда. Це іспанська "Валенсія", англійський "Фулхем" і його колишній клуб - київське "Динамо".

Сам же Ребров нещодавно заявив, що по закінченні сезону хоче неодмінно зустрітися і поговорити з Ходдлом відносно свого майбутнього. А Ходдл вже вкотре зауважив, що хоче, щоб Сергій забив гол, та знову став лідером команди.

"Ребров, відтоді, як я очолив команду, не розгубив свій клас. Я це добре бачу на тренуванні. Просто йому треба довести це в матчах прем'єр ліги. Цілком допускаю також, що йому дещо важко пристосуватися до філософії гри команди, але думаю, що якщо він заб'є гол, все зміниться".

"Я цілком довіряю Сергієві, продовжує Ходдл. Коли він виходить на поле, то дуже пожвавлює гру. Звичайно, для нього є великою фрустрацією не виходити на поле в основному складі, але з цього приводу ми розмовляли не один раз. Він був одним з ключових гравців, і ми працюємо в тому напрямі, щоб він знову ним став".

За інформацією Dailyfootball

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування