Якщо блок Ющенка не буде при владі - то тільки в опозиції

Середа, 17 квітня 2002, 18:53
Новообраний депутат Микола Томенко заявляє, що якщо пропозиції блоку "Наша Україна" щодо "пакетного формування" уряду, керівництва парламенту і місцевих органів влади не будуть враховані, то блок "однозначно піде в опозицію".

"Сьогодні всі озвучили цей підхід, і позиція Віктора Ющенка така, що якщо не приймається наш підхід - ми йдемо в опозицію", - сказав Томенко в середу в інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна після закінчення закритої для преси частини засідання депутатів, обраних до парламенту від блоку "Наша Україна".

Відповідаючи на питання агентства, чи означає це, що "Наша Україна" створить коаліцію з Блоком Юлії Тимошенко і Соцпартією, Томенко підкреслив, що "якщо не буде єдиної парламентської більшості, то не буде і єдиної опозиції". За його словами, "це буде опозиційна лінія "Нашої України", при якій блок буде домовлятися щодо різних питань з різними політичними силами.

Томенко зазначив, що комуністи також не стануть створювати більшості з блоком "За єдину Україну!" і "формально будуть гратися у квазіопозицію".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування