Холіфілд прогнозує перемогу Тайсона над Льюїсом

П'ятниця, 19 квітня 2002, 14:26
На початку червня цього року відбудуться два поєдиники, яких у світі професійного боксу вже давно чекали. Перш за все це стосується бою Люїс-Тайсон, який запланований на 8 червня і названий вже "поєдинком століття" . І вже нині є фаворит цього бою та аутсайдер.

Попри все, передувати йому буде також цікаве боксерське "шоу", учасниками якого стануть невдахи минулого року Евандер Холіфілд та Хасім Рахман. Нагадаємо, що 2001 році обидва боксери програли бої за звання чемпіонів світу, особливо відчутної поразки зазнав Рахман, який, поступившись Льюїсу, навряд чи матиме більшу можливість приміряти чемпіонські пояси.

Але все-таки в Антлантік-Сіті Холіфілд та Рахман зустрінуться, і бій призначений на 1 червня. Цей поєдинок принесе Евандеру Холіфілду 5 мільйонів доларів, а Хасіму Рахману - 2 мільйони. Такий розклад призових опублікували американські ЗМІ, коментуючи майбутній бій.

Відзначимо, що обидва боксери, по два рази кожний, зустрічалися на рингу з Льюїсом. Саме тому журналістів цікавив і їх прогноз на майбутню 8 червня дуель між Ленноксом Льюїсом і Майком Тайсоном, яка вже названа "боєм століття". Рахман не став висловлювати свою думку, а Холіфілд заявив, що Тайсон переможе нокаутом.

Що ж незважаючи на те, що "Залізний Майк" майже відгриз Холіфілду ухо, Евандер все-таки не сумнівається в силі найзліснішого хулігана професійного боксу і цієї думки притримується багато хто. Хоча відповідь, хто ж найсильніший боксер сучасності, ми отримаємо лише 8 червня.

За інформацією РТР-спорт

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News