Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Морозу здалося, що Ющенко і Тимошенко солідарні з ним

П'ятниця, 19 квітня 2002, 16:46
Лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз провів зустрічі з лідерами блоків "Наша Україна" Віктором Ющенком і Юлією Тимошенко, і вважає переговорний процес продуктивним.

У інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна в п'ятницю Мороз повідомив, що сторони обговорили "технологічну можливість прийняття законодавчих рішень, що забезпечують правове розв'язання всіх проблем".

У їх числі лідер СПУ назвав удосконалення закону про вибори, врегулювання питань, пов'язаних із діяльністю опозиції, а також внесення змін до Конституції, спрямованих на розширення повноважень парламенту.

"Мені здається, що тут ми знаходимо порозуміння", - сказав Мороз.

Відповідаючи на питання агентства, Мороз висловив думку, що керівництво парламенту може бути призначене як "в пакеті", так і "в індивідуальному порядку". Лідер СПУ при цьому зазначив, що при розв'язанні організаційних питань "багато що залежить від представників блоку "Наша Україна".

Мороз також заявив про готовність соціалістів очолити будь-який комітет в парламенті.

Коментуючи на прохання агентства призначення Олександра Задорожного постійним представником президента в парламенті, Мороз назвав його "грамотним юристом". Разом з тим він нагадав, що Задорожний входив до складу парламентської більшості, "створеної неконституційним шляхом".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування