Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рішення про виключення його з партії Шкіль назвав дурощами

Понеділок, 22 квітня 2002, 12:14
Лідер УНА-УНСО Андрій Шкіль вважає незаконним рішення про виключення його з партії на виїзному засіданні Центрального проводу УНА-УНСО, яке відбулося в Одесі минулої неділі.

Шкіль заявив, що це рішення є незаконним "через формальну логіку і статут" партії, оскільки члена Центрального проводу можна виключити зі складу як самого проводу, так і партії лише рішенням з'їзду.

"Це все на рівні заяв і для збору преси з боку частини людей, яка обслуговує існуючий режим і вірно йому служить, звідси і відповідне формулювання", - заявив Шкіль. На його думку, в УНА-УНСО немає розколу, і він зробить все, щоб його не було, хоч "є сили, які хотіли б бачити партію розколеною". "Це дурощі взагалі", - сказав він.

За словами Шкіля, його підтримує 99,99% членів УНА-УНСО. У партії є субординація і координація дій, впевнений він, хоч за час його відсутності "відбулася певна дезорганізація". Однак після звільнення він приступив до "планомірної і широкомасштабної" роботи всередині партії, яка направлена насамперед на звільнення тих членів УНА-УНСО, які ще залишаються в ув'язненні.

Шкіль повідомив, що у вівторок після судового засідання у Києві він збирається провести нараду з керівниками обласних партійних організацій УНА-УНСО, оскільки після звільнення ще не бачився з багатьма з них. На нараді, зокрема, буде йти мова про поїздки Шкіля регіонами, які він збирається здійснити найближчим часом. Під час цих зустрічей плануються зустрічі з активом партії, громадськістю, пресою.

У понеділок у ряді Інтернет-видань з'явилися повідомлення про те, що минулої неділі в Одесі відбулося виїзне засідання Центрального проводу УНА-УНСО, на якому прийняте рішення про виключення Шкіля з рядів партії "за деструктивну роботу, направлену на підрив авторитету і цілісності партії".

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Шкіль буде в парламенті разом з Тимошенко. Замість нього УНА втратить Коваленка та Тиму?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування