Генпрокуратура і міністерство промисловості залишаться без голів

Понеділок, 22 квітня 2002, 12:51
Генеральний прокурор України Михайло Потебенько збирається офіційно заявити про свій вибір на користь депутатського мандата в понеділок, 22 квітня.

Про таке рішення генерального прокурора України повідомили у прес-службі відомства у понеділок. "Офіційно він ще нікому нічого не повідомляв і збирається зробити це сьогодні", - сказав співрозмовник.

Як раніше повідомив лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко, генпрокурор збирається піти з посади і працювати у парламенті.

Потебенько пройшов у Верховну Раду України за партійним списком Компартії під 20-м номером. Всього Компартія отримала 59 депутатських мандатів.

Також міністр промислової політики України Василь Гурєєв стане народним депутатом. Про це заявив прем'єр-міністр Анатолій Кінах у понеділок. "Ми прийняли рішення направити Гурєєва на роботу у парламент", - сказав він.

Гурєєв є одним з 6 членів уряду, які перемогли на парламентських виборах. Раніше президент звільнив з посади міністра аграрної політики Івана Кириленка в зв'язку з його наміром працювати у Верховній Раді.

Гурєєв і Кириленко пройшли до парламенту за списком блоку "За єдину Україну". Інші четверо членів уряду, які пройшли у парламент, зокрема Кінах, поки не визначилися з тим, чи будуть вони народними депутатами.

Інтерфакс-Україна-вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News