Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров знає, що таке "брудні" гроші і хто їх використовував у виборчій кампанії

Понеділок, 22 квітня 2002, 15:51
Державна податкова адміністрація України на сьогодні має у своєму розпорядженні інформацію про використання "брудних" грошей у виборчій кампанії, й найближчим часом вона буде використана. Про це повідомив у понеділок на прес-конференції голова ДПАУ Микола Азаров.

За його словами, у разі встановлення фактів використання "брудних" грошей у виборчій кампанії за цими фактами порушуватимуться кримінальні справи.

Азаров також заявив, що на минулих виборах працював не адміністративний ресурс, а ресурс тіньового капіталу. За його словами, суспільство повинно визнати цей факт і працювати над тим, щоб даний ресурс було зведено до нуля.

У той же час він зазначив, що нинішня виборча кампанія пройшла практично без скарг на дії ДПАУ. Якщо навіть скарги й були, то ніхто не зміг довести, що ДПАУ втручалася у виборчий процес, сказав він.

Азаров також повідомив, що 4-х працівників ДПАУ обрано народними депутатами України, усього ж кількість працівників ДПАУ, що стали депутатами різних рівнів, становить 489 чоловік.

Він також заявив, що йому відрадно, що Партія регіонів "дуже гідно" показала себе на цих парламентських виборах.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування