Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорномирдін снідав з ідейним ворогом Росії

Вівторок, 23 квітня 2002, 13:27
У вівторок відбулася зустріч Надзвичайного і Повноважного посла Російської Федерації в Україні, спеціального представника Президента РФ із розвитку торгово-економічних відносин з Україною Віктора Чорномирдіна з лідером виборчого блоку "Наша Україна" Віктором Ющенком.

Як повідомили у Посольстві Росії в Україні, під час бесіди Чорномирдін і Ющенко обговорили актуальні питання розвитку російсько-українських відносин.

Також Ющенко проінформував російського посла про свої оцінки підсумків парламентських виборів в Україні і перспективи розвитку політичної ситуації.

Досягнуто домовленості про продовження діалогу, повідомляє UNIAN.

Разом з тим у прес-службі "Нашої України" повідомили, що під час зустрічі Ющенко зазначив, що його блок збирається ініціювати зміни до закону про вибори, які б передбачали введення пропорційної системи виборів до Верховної Ради. Також лідер "Нашої України" вважає доцільним коректувати у законі діяльність виборчих комісій.

Сторони також торкнулися перспектив отримання представниками блоку "Наша Україна" керівних постів у парламенті, уряді і місцевих органах влади. Ющенко висловився за створення системи влади, яка б була відображенням результатів виборів.

Ющенко і Чорномирдін засудили економічну ситуацію в Україні. Зокрема аналізувалися ситуація на валютному ринку, зростання дефіциту бюджету і причини цього явища.

Зустріч проходила за сніданком в одному з київських ресторанів, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування