Куніцин відмовляється від місця кримського спікера

Вівторок, 23 квітня 2002, 21:17
Радник президента України, депутат кримського парламенту нового скликання Сергій Куніцин заявив, що не претендує жорстко на посаду голови Верховної Ради Криму.

Виступаючи у вівторок у програмі "Саме той" на УТ-1 Куніцин зазначив, що є декілька гідних людей, які можуть зайняти місце спікера. Серед них він відзначив Бориса Дейча і Миколу Багрова.

У той же час Куніцин не висловив своєї думки про того, хто може претендувати на посаду голови Ради міністрів Криму, оскільки вважає це некоректним, бо кандидатура прем'єра узгоджується з президентом. За його словами, президенту запропоновані на розгляд певні кандидати. Разом з тим Куніцин дав зрозуміти, що не виключає свого призначення і на посаду прем'єра Криму.

Він передбачив, що представники блоку Леоніда Грача спробують заблокувати першу сесію нового парламенту, призначену на 29 квітня. Однак лідер "Команди Куніцина" висловив надію, що цього не трапиться і сформована більшість Верховної Ради Криму обере голову парламенту, прем'єра і почне працювати над масою проблем, що назбиралися в автономії.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування