Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Концерн з радіо, радіомовлення і телебачення очолив Іщук

Середа, 24 квітня 2002, 10:41
У Концерні по радіо, радіомовленню і телебаченню (КРРТ) відбулася зміна керівництва, повідомив у вівторок на прямій лінії в Кабміні заступник голови Держкомзв'язку та інформатизації Олег Проживальський.

За його словами, указом Президента з посади президента КРРТ звільнено Валерія Юрченка, а тимчасово виконуючим обов'язки президента КРРТ призначено Володимира Іщука.

Як зазначив Проживальський, "є багато чинників, що послужили причиною звільнення: невчасно виплачувалася зарплата, накопичилися борги за електрику, відключалися передавальні станції тощо". За його словами, останніми роками концерн практично не розвивався. Проживальський вважає, що однією з серйозних помилок стало те, що КРРТ у 1995 році було виведено з підпорядкування галузевому Держкомзв'язку (тоді Мінзв'язку) і передано в управління Держкомінформу (у 2001 році КРРТ знов було введено в сферу управління Держкомзв'язку та інформатизації).

КРРТ було створено в 1972 р., в його віданні перебуває практично вся мережа теле- і радіотрансляції в Україні. КРРТ також володіє широкою мережею власних комунікацій - 11 тис. км радіорелейних ліній зв'язку.

Володимир Іщук раніше очолював війська зв'язку ЗС України і був заступником начальника Генштабу України, в 2001 році він пішов у відставку, і обіймав посаду радника голови Держкомзв'язку та інформатизації.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування