"За ЄдУ" координуватиме питання обрання керівництва Ради

Середа, 24 квітня 2002, 13:03
Новообрані депутати, що входять до складу трьох підгруп підготовчої групи по підготовці першої сесії нового парламенту, обрали в середу своїх координаторів.

Зокрема, групу, що займається питаннями підготовки відкриття сесії, її порядку денного до утворення комітетів і обрання керівництва парламенту, очолив комуніст Георгій Крючков.

Групу, що займається питаннями обрання керівництва Верховної Ради, формування комітетів і фракцій, очолив представник блоку "За єдину Україну" Олександр Карпов.

Групу, що займається питанням забезпечення умов діяльності Верховної Ради та її органів, здійснення депутатських повноважень і соціально-побутового забезпечення діяльності депутатів, очолив представник блоку "За єдину Україну" Валерій Коновалюк, який також є заступником голови групи Адама Мартинюка (КПУ).

До складу першої групи, зокрема, увійшли: комуніст Сергій Гмиря, представники блоку "Наша Україна" Вячеслав Кириленко і Тарас Стецьків, представник блоку "За єдину Україну" Микола Онищук, представник Блоку Юлії Тимошенко Костянтин Ситник та представник СДПУ(О) Борис Андресюк.

У другу групу, зокрема, увійшли представники "Нашої України" Юрій Ключковський і Віктор Мусіяка, комуніст Валентин Матвєєв, а також екс-міністр оборони Олександр Кузьмук.

У складі третьої групи - соціаліст, секретар групи Станіслав Ніколаєнко, комуніст Георгій Пономаренко і представник СДПУ(О) Володимир Заплатінський.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування