Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Справа "Континенту" відправлена на повторний розгляд

Середа, 24 квітня 2002, 17:17
Відбулося засідання Вищого господарського суду України у справі радіо "Континент" проти Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Як повідомили на радіо "Континент", Вищий господарський суд України скасував рішення судів першої і другої інстанцій (в яких "Континент" програв) і відправив справу на повторний розгляд.

Згідно з рішенням Національної ради від 13.04.2001 р. про визнання переможця на FM-частоті 100,9 МГц у Києві ним стала АТ "Онікс". На частоті 100,9 МГц до завершення терміну дії ліцензії працювало радіо "Континент".

ТОВ "Центр засобів масової інформації "Медіа-центр" (радіо "Континент") одразу ж оскаржив рішення Національної ради у Господарському суді м.Києва. Рішенням від 04.10.2001 р. суд відмовив "Континенту" у позовних вимогах, тим самим визнавши законність рішень Національної ради. На рішення суду позивачем було подано апеляційну скаргу, однак ухвалену від 23.11.2001 р. апеляційну скаргу повернуто без розгляду.

4 лютого 2002 р. в Апеляційному суді м. Києва відбувся розгляд апеляційної скарги ТОВ "Центр засобів масової інформації "Медіа-центр". Позивачу було відмовлено в задоволенні апеляційної скарги. Таким чином, суд визнав позовні вимоги ТОВ "Центр засобів масової інформації "Медіа-центр" безпідставними.

UNIAN

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування