Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У складі фракції СДПУ (О) буде 40 депутатів

Середа, 24 квітня 2002, 18:57
Лідер СДПУ (О) Віктор Медведчук вважає, що немає "перспектив для створення постійно діючої парламентської більшості". Про це він заявив, відповідаючи на питання журналістів після зустрічі з грузинськими парламентаріями, повідомляє прес-служба СДПУ (О).

Зокрема, відповідаючи на питання про переговорні процеси щодо формування більшості, Медведчук відповів: "Переговори відбуваються постійно і абсолютно зрозуміло, що всі політичні сили хочуть, щоб вони були учасниками парламентської більшості. Наскільки це вдасться, поки що це прогнозувати дуже складно".

"Поки що нема перспектив для створення постійно діючої парламентської більшості", підкреслив він. Медведчук також додав: "Але я думаю, що коаліції, депутатські групи, фракції все таки прийдуть до якоїсь згоди, до спільного знаменника на 14, 15 травня, як мінімум для вирішення організаційних питань".

Щодо складу фракції СДПУ (О) лідер партії зазначив, що зараз у складі майбутньої фракції нараховується понад 30 депутатів. Проте ближче до початку ця цифра буде конкретнішою. Медведчук прогнозує, що "кількість фракції буде близько 40 чоловік".

Відповідаючи на питання про те, чи повинен бути кабмін і фігура прем'єра предметом домовленостей по створенню більшості, Віктор Медведчук відповів: "Треба вирішити питання в Верховній Раді, а потім про ту більшість, яка буде підтримувати виконавчу владу, яка буде брати спільну відповідальність солідарно і разом опікуватися законодавчим процесом".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...