У боротьбу за Реброва вступає "Байер"

Четвер, 25 квітня 2002, 11:56
За повідомленням англійської газети "The Sun" з посиланням на головного тренера збірної України Леоніда Буряка, форвардом лондонського "Тоттенхема" Сергієм Ребровим зацікавився леверкузенський "Байер".

За словами Буряка Сергій міг перейти також і в італійський "Лаціо", однак, така трансферна операція могла відбутися при обміні гравців, а саме, якщо голландський захисник римлян Яп Стам погодився б почати грати на "Уайт Харт Лейн". Але захисник збірної Нідерландів відмовився від цієї пропозиції.

"Я багато говорив з Сергієм відносно його теперішньої ситуації, і він повідомив мені, що два клуби, а саме, "Лаціо" і "Байер" зацікавлені в його послугах. Що стосується римського клубу, то Стам відмовився перейти в лондонський клуб".

Що стосується німецького клубу, то "Байер" готовий розщедритися за Реброва на 5 млн. фунтів.

Нагадаємо, що з київського "Динамо" до "Тоттенхема" Ребров перейшов більш ніж за 11 млн. фунтів. Відзначимо, що окрім німців за інформацією ЗМІ Ребровим цікавилися англійські "Фулхем" та "Арсенал", італійські "Лаціо" та "Мілан", іспанська "Валенсія", французький "Бордо".

За інформацією Dailyfootball

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування