Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жир візьме участь в повторних виборах в 35-му окрузі

Четвер, 25 квітня 2002, 12:55
Член правління партії "Реформи і порядок" Олександр Жир згодний з рішенням ЦВК від 19 квітня про визнання виборів у 35-му окрузі недійсними і необхідність проведення повторних виборів. Кандидат не збирається звертатися у судові інстанції і брати участь у повторних виборах.

" Розуміючи, що протоколи просто переписуються, і на це ніхто не звертає уваги – ані Генпрокуратура, ані влада, які більше того, диктує цифри, які повинні бути внесені у протокол, а ЦВК приймає постанови, які перекручують рішення Верховного суду, я вважаю недоцільними подальші будь-які судові процеси, вони є безперспективними у цій ситуації", - заявив Жир на прес-конференції у четвер у Києві.

"Я погоджуюсь з цим фальсифікованим рішенням, Я добився того, чого хотів, я довів, і ЦВК з цим погодилася, що вибори у 35-му окрузі фальсифіковані", - зазначив він.

Жир повідомив, що 17 квітня окружком 35-го округу за усною скаргою довіреної особи кандидата у депутати від блоку "За єдину Україну!" Віктора Драчевського визнав недійсними вибори на 12 дільницях, підробивши, як стверджує Жир, дільничі протоколи.

Він також стверджує, що у Центрвиборчкомі знаходяться дільничі протоколи, підроблені вже після рішення Верховного суду 18 квітня, про що на прес-конференції були подані відповідні документальні докази.

Жир також заявив, що подасть всі матеріали щодо фальсифікації в 35-ому окрузі у Генпрокуратуру, але вже після призначення нового генерального прокурора. "За фальсифікацію виборів і розтрату бюджетних грошей хтось повинен нести покарання", - наголосив Жир.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування