Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Причетного до вбивства Шкрібляка досі не знайшли

Четвер, 25 квітня 2002, 16:25
Затриманий в Івано-Франківську колишній кандидат в народні депутати Ігор Тимчук не має відношення до вбивства Миколи Шкрібляка, заявив у четвер на брифінгу у Києві начальник головного управління по боротьбі з оргзлочинністю Михайло Корнієнко.

"Його (Тимчука) причетність до цього злочину не встановлена", - заявив Корнієнко, який очолює оперативну групу з розслідування вбивства Шкрібляка з боку МВС України. Він підтвердив, що Тимчук був затриманий за злочин, пов'язаний з перешкодою здійснення виборчого права у ході передвиборчої кампанії.

За словами Корнієнка, у даний момент розслідувати три версії вбивства Шкрібляка - політична, економічна і "на грунті неприязних стосунків". Як повідомили раніше ряд інтернет-видань, затриманий в Івано-Франківську Тимчук міг бути причетний до вбивства Шкрібляка.

За повідомленням радіостанції "Німецька хвиля", затриманий брав у борг значні кошти у загиблого.

Як повідомлялося, кандидат у народні депутати в одномандатному окрузі №90 замголови Івано-Франківської обладміністрації Шкрібляк був убитий увечері 30 березня у під'їзді власного будинку. У Шкрібляка стріляли з автоматичної зброї. Він отримав численні вогнепальні поранення життєво важливих органів, на місці злочину було знайдено приблизно два десятки гільз.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування