Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Як треба жити Кучма розкаже депутатам тільки при новому спікерові

П'ятниця, 26 квітня 2002, 13:56
Президент України Леонід Кучма виступить з посланням до Верховної Ради про внутрішнє і зовнішнє становище країни після обрання голови парламенту і його заступників.

Це виходить з прийнятого підготовчою депутатською групою у п'ятницю проекту порядку денного роботи першої сесії нового парламенту до обрання комітетів.

Як повідомив на засіданні депутатської групи представник президента у парламенті Олександр Задорожний, з проханням заслухати доповідь глави держави після обрання керівництва парламенту звернулася адміністрація президента.

Таким чином, проект порядку денного першої парламентської сесії виглядає так: обрання тимчасової рахункової комісії; обрання тимчасової президії; про порядок денний першої сесії до обрання комітетів.

У проекті також питання формування і реєстрація депутатських фракцій; доповідь підготовчої депутатської групи про проведену роботу; про організацію роботи першої сесії; про порядок висвітлення роботи першої сесії. Як очікується, у цей день голова парламенту третього скликання зробить доповідь про стан законодавчої бази.

Депутати також розглянуть питання про перелік парламентських комітетів; обрання голови парламенту; обрання першого заступника і заступника голови парламенту; заслухають послання президента до Верховної Ради; оберуть голів і перших заступників голів комітетів; розглянуть питання про обрання складу парламентських комітетів.

Перше засідання Верховної Ради України 4-го скликання намічене на 14 травня.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування