Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

27 комітетів і комісія з приватизації - результат роботи підготовчої групи

П'ятниця, 26 квітня 2002, 17:18
Підготовча депутатська група рекомендує парламенту затвердити 27 комітетів, а також спеціальну контрольну комісію Верховної Ради з питань приватизації. Таке рішення прийняте на засіданні групи у п'ятницю.

Група пропонує затвердити 27 комітетів, у тому числі: з регламенту; з закордонних справ; з питань Конституції і розвитку законодавства; з питань правосуддя і судочинства; з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності; з питань боротьби з організованою злочинністю; з питань національної безпеки і оборони; з питань держбудівництва і місцевого самоврядування; з питань бюджету; з питань фінансів і банківської діяльності; з питань податкової і митної політики; з питань економічної політики; з питань економічної політики, власності і підприємництв.

Крім того, пропонується сформувати комітети: з питань антимонопольного законодавства; з питань промислової політики; з питань ПЕК й ядерної безпеки; з питань будівництва і транспорту; з питань зв'язку телекомунікації і інформатизації; з питань АПК і земельних відносин; з питань соціальної політики і праці; з питань екологічної політики, природовикористання і ліквідацій наслідків Чорнобильської катастрофи; з питань науки і освіти; з питань культури і духовності; з питань охорони здоров'я, материнства і дитинства; у справах пенсіонерів; з питань молодіжної політики, фізкультури, спорту і туризму; з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин, а також з питань свободи слова і засобів масової інформації.

Підготовча депутатська група пропонує встановити, що у комітет можуть входити максимум 25 чоловік. При цьому до складу кожного з парламентських комітетів на момент створення повинні входити не менше 10 депутатів.

Крім того, якщо у комітет входять від 10 до 20 парламентаріїв обирається перший заступник і заступник голови цього комітету. Якщо до складу комітету входить більше 20 депутатів, обирається перший заступник і два заступники його керівника.

У складі кожного комітету буде створюватися не менш двох підкомітетів.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
04:22
Атеш: Одне з відділень 44 армійського корпусу ЗС РФ відмовилося атакувати Харківщину
03:22
відеоЦієї ночі вибухи лунали у Бєлгородській та Курській областях
02:13
Пентагон "буквально перевертає небо і землю", щоб швидко доставити зброю в Україну
01:10
Центр дослідження енергетики: Україна використовує 12 ГВт електрогенерації, 8 з них просить у сусідів
00:15
оновлюєтьсяХарків під ракетним обстрілом: пролунали вибухи
00:10
У прокат вийшов байопік про письменників Розстріляного відродження "Будинок "Слово": огляд
23:40
Генштаб: На Харківщині тривають бої за населені пункти, які перебували в сірій зоні
23:28
Новини економіки 10 травня: найбільший в Україні центр протезування, 7 млрд на відбудову енергосистеми
23:16
фото"Можу три дні оговтуватися від зйомки". Як це – бути фотографкою пологів
23:04
Угорщина: Багаторічний план НАТО щодо України "може призвести до світової війни"
Усі новини...
Реклама: