Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія буде вивчати поведінку Ющенка, Тимошенко, Тігіпка та Грача

Понеділок, 29 квітня 2002, 10:50
Позиція Росії щодо майбутніх кандидатів на пост президента України значною мірою залежатиме від команди, з якою кожний піде на вибори і на яку планує спиратися згодом, а також від того, яку політику щодо Росії має намір проводити претендент. Такий погляд висловив заступник голови Комітету з питань СНД та зв'язків із співвітчизниками Державної Думи Росії, голова Суспільної ради українсько-російського співробітництва В'ячеслав Ігрунов в інтерв'ю журналістам у Києві.

Ігрунов наголосив, що в такій ситуації треба дивитися не на одну людину, а на ту команду, яка з нею приходить, і Росія "уважно стежитиме за формуванням команд".

За його словами, Росія зацікавлено спостерігатиме за всіма потенційними кандидатами, за процесом формування команд, за тим, яку політику вони проводять нині і мають намір проводити в майбутньому. Подивимося, що запропонує Віктор Ющенко, Леонід Грач, Сергій Тігіпко, Юлія Тимошенко, сказав представник Держдуми.

Проводячи аналогію з попередніми виборами президента в Росії, Ігрунов відзначив, що тоді ні Росія, ні Володимир Путін не виграли від того, що Путін прийшов на пост президента не з політичного життя і змушений був на ходу формувати свою команду. Ми дістали дещо уповільнений темп формування політики з деяких напрямів, вважає представник Держдуми.

Ігрунов також відзначив, що Росії слід ставитися до майбутніх виборів президента в Україні прагматично. Для Росії важливий результат, важливо, щоб ми були сусідами і наш економічний розвиток допомагав один одному, наголосив російський політик.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...