Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Не така вже у "За ЄдУ" велика фракція. Для неї зарезервовано лише 165 місць

Понеділок, 29 квітня 2002, 14:12
Майбутні парламентські фракції уточнили кількість зарезервованих ними місць в сесійному залі. Блок "За єдину Україну" залишив за собою 165 депутатських місць.

Про це повідомив на засіданні підготовчої депутатської групи її замголови Валерій Коновалюк. За його словами, блок "Наша Україна" резервує за собою 120 місць, Компартія - 66, СДПУ(О) - 37, Блок Юлії Тимошенко - 26, Соцпартія - 24 (разом виходить - 438 місць - ІФ).

Депутатська підгрупа з питань забезпечення умов діяльності парламенту пропонує затвердити схему розміщення майбутніх фракцій в сесійному залі. У відповідності зі схемою, якщо дивитися з президії, - праворуч розміщується фракція "Нашої України", в центрі - фракції "Єдиної України" і СДПУ(О), зліва - позафракційні депутати та фракції БЮТ, СПУ і КПУ.

Раніше представники майбутніх фракцій попросили зарезервувати наступну кількість місць: блок "За єдину Україну!" - 186, блок "Наша Україна" - 125, Компартія - 66, СДПУ(О) - 34, Блок Юлії Тимошенко - 27 і Соцпартія - 24 (в загальній складності виходить - 462 місця - ІФ).

У парламенті України 450 депутатських мандатів. На виборах перемогли 6 партій і блоків, які зможуть створити свої фракції. У парламент обрано 225 депутатів за партсписками і стільки ж в мажоритарних округах.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування