"Наша Україна" все віддаліється від "Єди"

Понеділок, 29 квітня 2002, 16:58
Представник блоку "Наша Україна" Володимир Філенко вважає, що "відстань" між фракціями блоку "За єдину Україну!" і блоку "Наша Україна" збільшується.

В інтерв'ю журналістам Філенко зауважив, що з цього можна зробити висновок, що залишається два варіанти створення парламентської більшості: перший - на основі блоку "За єдину Україну!", другий - на основі блоку "Наша Україна".

Говорячи, чи може підписання Політичної декларації "Нашою Україною", СПУ, Блоком Юлії Тимошенко і КПУ вважатись створенням більшості, він зауважив, що "це може лише означати віртуальну можливість, але це не є остаточним".

25 квітня Блок Віктора Ющенка "Наша Україна", Соціалістична партія України, Блок Юлії Тимошенко та Комуністична партія України підписали спільну Політичну декларацію про підсумки виборчої кампанії до Верховної Ради України.

У декларації підписанти констатують поразку влади на виборах-2002; висловлюються за реформування виборчої моделі і встановлення пропорційної системи виборів; пропонують Верховній Раді дати політичну оцінку діям Центральної виборчої комісії; виступають за звільнення тих голів облдержадміністрацій, які застосовували в ході виборчої кампанії адмінресурс, а також виступають за доцільність встановлення виборності цієї посади.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування