СДПУ(О) визнає, що сподівалася на "значно вагоміший" результат

Понеділок, 29 квітня 2002, 19:30
На виборах до Верховної Ради СДПУ(О) "виконала завдання-мінімум - проходження до парламенту та найширше представництво у місцевих радах". До такого висновку, як повідомляє прес-служба об'єднаних есдеків, дійшло засідання політбюро СДПУ(О), що відбулося 27 квітня в Києві.

"Значна кількість кандидатів до рад всіх рівнів з честю витримала жорстку політичну боротьбу без залучення так званого "адмінресурсу", експлуатації настроїв "протестного електорату", в умовах протидії чорному PR та відвертих порушень виборчого законодавства".

Разом з тим на політбюро відзначалось, що результати виборів могли би бути "значно вагомішими".

"У виступах керівників партії та регіональних парторганізацій зроблений глибокий аналіз проведеної роботи. Самокритично подана оцінка власної ролі у виборчому процесі. Відбулась пряма і відверта розмова".

Як повідомляє прес-служба СДПУ(О), під час політбюро "не приховувались прорахунки і помилки, оцінювалась ефективність застосованих виборчих технологій, вносились пропозиції із вдосконалення подальшої партійної роботи".

Політбюро СДПУ(О), враховуючи, що низку завдань керівництва партії не було виконано, визнало роботу партійних організацій на виборах 2002 року "в цілому недостатньою".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування