Кучма провів післявиборчу зачистку кадрів

Вівторок, 30 квітня 2002, 11:36
Президент України Леонід Кучма змінив керівництво 17 районних державних адміністрацій в 7 областях, зокрема, по 4 районних керівника в Донецькій, Луганській і Харківській областях.

Це визначено розпорядженнями глави держави від 23-26 квітня, розміщеними на офіційному веб-сайті Верховної Ради України.

У Донецькій області новим керівником Червоноармійської райадміністрації призначений Михайло Костюк, Волноваської - Іван Овчинников (Ким Берестовий звільнений з цієї посади в зв'язку з переходом на іншу роботу), Амвросіївської - Віктор Тихонюк (Іван Пушкарьов звільнений в зв'язку з поданою заявою), Костянтиновської райадміністрації призначений Володимир Беленець (Микола Комар звільнений в зв'язку з обранням народним депутатом).

Крім того, в Харківській області новим главою Ізюмської райдержадміністрації призначений Валерій Білокудря (Богдан Сидір звільнений в зв'язку з переходом на іншу роботу), Валківської - Віталій Пересада (Олексій Колесник звільнений в зв'язку з переходом на іншу роботу), Першотравневої - Володимир Полторацкий (Володимир Скарбників звільнений в зв'язку з поданою заявою), Нововодолазької - Микола Шумаков (Микола Дрощенко звільнений в зв'язку з поданою ним заявою).

У Луганській області новим керівником Лутугінської райадміністрації призначений Валерій Алешкін (Сергій Годіяк звільнений в зв'язку з поданою заявою), Антрацитівської - В'ячеслав Лисокінь (Володимир Балаба звільнений в зв'язку з поданою заявою), Попаснянської - Олександр Кравчук (Микола Охріменко звільнений в зв'язку з переходом на іншу роботу), Перевальської - Євген Ахромкін (Сергій Винник звільнений в зв'язку з переходом на іншу роботу).

Нові керівники двох райадміністрацій призначені і в Дніпропетровській області: Апостолівської - Валерій Мірошніченко (звільнений Леонід Петренко в зв'язку з поданою ним заявою) і Петропавлівської - Олександр Романюк (звільнений Олександр Посльський в зв'язку з переходом на іншу роботу).

По одному новому керівнику райадміністрації призначено в Вінницькій області: Могилів-Подільської - Анатолій Германюк; і в Херсонській області: Верхньорогачицької - Тамара Федько (звільнений Сергій Гордієнко в зв'язку з поданою заявою).

Крім того, в Івано-Франківській області Роман Ткач звільнений з посади глави Тисменицької райадміністрації в зв'язку з обранням його народним депутатом України (обраний за виборчим округом №88 в Івано-Франківській обл., будучи висуненим від блоку "Наша Україна").

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування