Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Затримані особи, які можуть бути причетні до вбивства "Черепа"

Вівторок, 30 квітня 2002, 17:00
Правоохоронці затримали ряд осіб, які можуть бути причетні до вбивства кримінального авторитета Ігоря Ткаченка на прізвисько "Череп".

Відповідаючи на запитання журналістів, керівник Головного управління МВС України в Києві Петро Опанасенко сказав, що на сьогоднішній день працівники правоохоронних органів заарештували і притягли до кримінальної відповідальності за різні злочини ряд осіб, які, незадовго до вбивства "Черепа", мали з ним "напружені стосунки".

За його словами, зараз перевіряється можлива причетність цих заарештованих безпосередньо до вбивства самого Ткаченка. Опанасенко також зазначив, що у розслідуванні вбивства Ткаченка не припиняється активна робота слідчо-оперативної групи.

8 грудня 2001 р. вдень у Дарницькому районі Києва застрелили відомого столичного кримінального авторитета, відомого під прізвиськом "Череп". Вбивця чекав жертву в автомобілі, біля під'їзду його будинку. Він кілька разів вистрелив у свою жертву з вікна машини, яка рухалась, після чого зник у невідомому напрямку. Потерпілий помер від отриманих поранень в лікарні через годину після нападу.

20 лютого міністр внутрішніх справ Юрій Смирнов, відповідаючи на запитання журналістів, сказав, що вбивство кримінального авторитета Ігоря Ткаченка на прізвисько "Череп" не було пов`язано з жодними політичними подіями на території Києва та України.

За словами міністра, вбивство "Черепа" було "чисто кримінальною розборкою, тому тут немає жодної політики, швидше, воно пов`язано з економікою".

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...