Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сивкович спробує створити свою фракцію

Вівторок, 30 квітня 2002, 21:53
Заступник голови партії "Вперед, Україно!" Володимир Сивкович "намагається реалізувати ідею створення фракції мажоритарників-самовисуванців". Про це "Українській правді" повідомив лідер партії Віктор Мусіяка.

За його словами, у Сивковича була така ідея "ще під час виборів". Віктор Мусіяка також висловив переконання, що у наступній Верховній Раді "обов'язково буде, як мінімум, одна фракція мажоритарників".

На його думку, Сивкович збиратиме до своєї фракції мажоритарників-самовисуванців з числа "тих 30-40 осіб, які ще не записалися до фракцій наступного парламенту".

Підготовча група з проведення першого засідання Верховної Ради запропонувала внести зміни до регламенту, згідно з якими мінімальний склад фракції у новому парламенті має становити 19 депутатів.

Володимир Сивкович, колишній акціонер каналу СТБ, голова наглядової ради ЗАТ "Авіакомпанія "Віта" був висунутий кандидатом у депутати в 93 окрузі Київської області одночасно з'їздами блоків "За єдину Україну" та "Наша Україна". Зрештою на вибори він пішов самовисуванцем.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...