Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фракція "Нашої України" поділиться на секції

Вівторок, 30 квітня 2002, 21:55
Ймовірно, єдина фракція "Нашої України" у наступному парламенті буде поділена на секції. Таку норму передбачає положення про фракцію блоку Ющенка, яке було прийнято "в першому читанні" на засіданні політради в понеділок.

Як зазначив в інтерв'ю "Українській правді" член політради, лідер партії "Вперед Україно!" Віктор Мусіяка, поділ на секції дозволить "вдосконалити співпрацю та узгодження позицій учасників блоку". Передбачається, що фракція нараховуватиме близько 120 осіб.

Згідно з положенням про фракцію "Наша Україна", секції можна буде створювати при наявності 15 депутатів. Віктор Мусіяка припустив, що, можливо, буде створено "секція Руху, секція ПРП, секція "Солідарності". Також буде секція "тих, хто не увійде до секцій відомих партій".

Механізм прийняття рішень фракцією передбачатиме спочатку "відпрацювання" його в секціях, а потім фракцією.

Відповідаючи на питання про фракційну дисципліну, Мусіяка повідомив, що фракція "Нашої України" сповідуватиме принцип "демократичного голосування". Водночас, якщо голосування стосуватиметься "доленосних рішень", то фракція "намагатиметься дійти до висловлення єдиної позиції".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...