Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко веде переговори про обрання спікера разом з Тимошенко, Морозом та Симоненком

П'ятниця, 10 травня 2002, 11:59
Уранці 10 травня лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко зустрівся з лідерами політичних сил, представленими у новому парламенті - главою Компартії Петром Симоненком, Соцпартії Олександром Морозом, лідером БЮТ Юлією Тимошенко.

На зустрічі обговорювалися підходи до формування президії Верховної Ради, питання обрання голови Верховної Ради, першого заступника і заступника спікера, а також принципи розподілу комітетів між фракціями.

Також було обговорено окремі проекти постанов і декілька спільних заяв, які лідери фракцій обіцяють оголосити пізніше, зазначає прес-служба "Нашої України".

Ця зустріч відбулася перед нарадою у голови Верховної Ради Івана Плюща з керівниками політичних сил, які перемогли на виборах.

У суботу, 11 травня, має відбутися політична рада блоку Віктора Ющенка "Наша Україна". На засіданні обговорюватимуться питання обрання керівництва парламенту та комітетів.

Прес-служба "Нашої України" нагадує, що блок має кандидатури на керівників усіх парламентських комітетів. Ці пропозиції затверджуватимуться політрадою, аби подати їх партнерам по переговорному процесу.

У понеділок, 13 травня о 16 годині відбудуться збори фракції "Нашої України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...