Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новий "непримітний" губернатор Вінничини – "варяг" від Партії регіонів

П'ятниця, 10 травня 2002, 13:40
Призначення Володимира Коцемира губернатором Вінницької області показало, що в державі не існує жодної кадрової політики, вважає народний депутат України, голова УРП "Собор" Анатолій Матвієнко, колишній голова облдержадміністрації Вінничини. Про це йдеться в повідомленні, поширеному прес-службою УРП "Собор".

"Я знаю достеменно: владні еліти області при звістці про це призначення відчули справжній шок. Та й прості вінничани перебувають у розгубленості: адже віднині ними керуватиме людина, яку не лише в області ніхто не знає, але, яка, схоже, і сама не знає області", зазначив Матвієнко.

За словами Матвієнка, "на Україні є тисячі керівників такого рівня, а на Вінничині - багато десятків. І однак Київ зупинив вибір саме на цьому непримітному "варягові", рекомендованому Партією регіонів".

Голова УРП "Собор" пов'язує відставку попереднього губернатора Юрія Іванова з "провальним результатом блоку "ЗаЄдУ" на Вінниччині (трійкою лідерів тут стали "Наша Україна", СПУ та Блок Юлії Тимошенко)". "Говорять, що Коцемир зумів забезпечити натомість значно кращий відсоток голосів за "партію влади" у своєму районі...", зазначив він.

"Призначення Коцемира показало - в державі просто немає продуманої кадрової політики. Економічна ситуація і соціальна стабільність у кожному окремо взятому регіоні можуть бути легко принесені в жертву в ім'я ірраціональних, суто егоїстичних мотивів", вважає Матвієнко.

Народний депутат зазначив також, що показовим є й те, що "поставлена на коліна вінницька обласна "еліта" виявилася неспроможною не лише на протест, а навіть на елементарну самоповагу. Під час представлення Коцемира ніхто не підвівся і не спитав Кінаха: а чим же таки керувався президент при цьому призначенні. І це для мене - по справжньому сумно".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
18:21
Зеленський провів Ставку: увага до захисту інфраструктури, ситуація на фронті, виробництво зброї
18:20
Михальчик здобув срібну нагороду на перегонах "24 години Ле-Мана"
18:19
Зеленський сподівається, що Трамп не буде проти України
17:58
Українці зможуть лишатися у Німеччині попри протермінований паспорт
17:53
Threads має вже 150 млн користувачів на місяць: менше, ніж планував Цукерберг
17:52
Мінекономіки відкрило грантову програму на 1 мільйон доларів для підприємниць
17:51
Приватбанк завершив перший квартал із чистим прибутком у 14 мільярдів
17:51
Піхотна снайперка Білозерська про шлях від добровольця до офіцера ЗСУ, жінок на війні та особливості роботи марксмена
17:47
Росіяни поцілили біля залізничного вокзалу в Балаклії на Харківщині: семеро постраждалих
17:37
Порносайт для котів: зоозахисники в оригінальний спосіб закликали стерилізувати тварин
Усі новини...