Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко змирилася з тим, що не стане спікером. Проте і не дозволить ворогам

Субота, 11 травня 2002, 14:29
Фракція Блоку Юлії Тимошенко буде формувати "пакет керівництва" парламенту з урахуванням інтересів блоків "Наша Україна", Соцпартії і Компартії України.

У суботу у Києві в інтерв'ю журналістам лідер блоку Тимошенко висловила сподівання на те, що буде "знайдена та модель, яка б влаштувала всі чотири опозиційні сили у парламенті".

За її словами, питання про кандидатури на пости у керівництві Верховної Ради буде обговорюватися у понеділок на засіданні фракції і "пакет" буде остаточно затверджений. Тимошенко підкреслила, що фракція БЮТ "категорично не буде голосувати за кандидатів від блоку "За єдину Україну!" і СДПУ(О)".

Вона вважає недоцільною висунення кожною партією і блоком, представлених у парламенті своєї "трійки" (спікер, перший віце-спікер і віце-спікер). Вона також висловила думку про необхідність "домовитися про загальну позицію, і хто зможе її підтримати, той і буде голосувати".

Лідер БЮТ негативно відповіла на питання журналістів про її наміри очолити парламент, підкресливши: "У цьому парламенті це неможливо".

Тимошенко також зазначила, що фракція БЮТ збирається ініціювати імпічмент президенту і відставку уряду Анатолія Кінаха. Вона підкреслила, що "команда, яка програла вибори, не може бути присутньою у виконавчій владі".

Лідер БЮТ також зазначила, що фракція "буде задоволена, якщо цю позицію підтримає і лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування