Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Блок Ющенка, "ймовірно", підтримає кандидатуру Плюща

Субота, 11 травня 2002, 15:49
"Наша Україна", ймовірно, підтримуватиме на посаду голови парламенту Івана Плюща, заявив на засіданні центрального проводу Народного Руху України лідер НРУ Геннадій Удовенко.

Як передає прес-служба партії, Удовенко також зазначив, що "Наша Україна" виступатиме за зміну уряду, залишаючи лише окремих посадових осіб. За його словами, Кабмін Анатолія Кінаха використав ресурс, залишений Віктором Ющенком. Сьогодні цей ресурс вичерпується, до кінця року держава матиме бюджетний дефіцит близько 4 мільярдів гривень, що негативно позначиться на економічній та соціальній стабільності життя громадян України, додав Удовенко.

Лідер НРУ також зазначив, що Політрада блоку ухвалила рішення щодо принципів формування парламентської фракції "Наша Україна". Згідно з положенням про фракцію, вона складатиметься з партійних і депутатських груп. Група Народного Руху України на сьогодні нараховує більше 20 чоловік.

Щодо подальших перспектив Народного Руху України, на думку Геннадія Удовенка, партія не може допустити розчинення Руху в блоці або ж поступок політичним опонентам. "Ці вибори, крім усього іншого, означили Рух як основного носія національної ідеї, як основу політичних сил національно-демократичного спрямування. Ми не маємо права про це забувати, не маємо права втрачати позиції. Тут альтернативи не існує. Потрібно активізувати всі сторони нашої ідеологічної роботи", - наголосив голова Руху.

У своєму виступі на засіданні голова Руху Геннадій Удовенко зазначив, що сьогодні блок "За єдину Україну" намагається ревізувати результати виборів. "Суспільству нав’язується тлумачення цих результатів як перемоги виборчого блоку "За єдину Україну". Як один з основних засобів досягнення цієї "перемоги", проводиться насильницьке залучення мажоритарників до фракції "ЗаЄдУ". Таке становище вже викликало реакцію міжнародної спільноти – ОБСЄ відклала остаточне рішення щодо визнання виборів в Україні 2002 року демократичними… Практично таку ж позицію займають США", - підкреслив голова Руху.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування