Вирок вбивці Александрова буде винесений у кінці тижня

Понеділок, 13 травня 2002, 16:12
Вердикт у справі про вбивство директора телекомпанії "ТОР" Ігоря Александрова буде винесений 17 травня. Таке рішення прийняв головуючий суддя Іван Корчистий на засіданні у понеділок у Слов'янську.

У ході судових дебатів обвинувачений у справі Юрій Вередюк попросив суд перекваліфікувати статтю його обвинувачення з умисного вбивства на нанесення тяжких тілесних пошкоджень. З таким ж проханням звернувся до суду і адвокат підсудного Олексій Коваленко.

"Убивати я його не хотів, так вийшло, перестарався", - сказав Вередюк у наданому йому останньому слові.

У свою чергу вдова журналіста Людмила Александрова заявила суду, що не вважає Вередюка вбивцею її чоловіка, і буде звертатися з касацією до Верховного суду України.

Директор телекомпанії "ТОР" Ігор Александров, на якого напали в офісі телекомпанії, помер від важкої черепно-мозкової травми 7 липня 2001 року. 26 листопада 2001 року Генпрокуратура офіційно заявила про закінчення попереднього слідства у справі. Згідно з результатами розслідування, вбивцею є Юрій Вередюк, а людина, яка замовила вбивство, оголошена в розшук і все ще не знайдена.

Адвокат Богдан Ференц, що представляє у суді інтереси рідних загиблого журналіста, впевнений, що Вередюк не винен у вбивстві, в якому його звинувачують. Обвинувачення просить для Вередюка 8 років позбавлення волі.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування