Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фельдман вирішив зіпсувати день відкриття парламенту

Вівторок, 14 травня 2002, 09:48
Кілька десятків вкладників банку "Слов'янський" пікетують у вівторок Верховну Раду України.

Вони зібралися біля парламенту з гаслами "Вимагаємо депутатського розслідування по банку "Слов'янський", "Верховна Рада, вирішіть питання "слов'ян" - 2000-2002 роки", "НБУ - повна безвідповідальність, відверта бездарність", "Слов'янські" вкладники, відстоїмо свої права".

У зверненні пікетуючих до президента України Леоніда Кучми, голови парламенту 3-го скликання Івана Плюща, голови правління НБУ Володимира Стельмаха, екс-генпрокурора України Михайла Потебенька, голови Верховного суду Віталія Бойка, народних депутатів зазначається, що вкладники банку "збираються захищати свою честь і своє майно всіма доступними їм законними засобами". Вони також домагаються повної компенсації моральних і матеріальних збитків для всіх "постраждалих як від бездіяльності влади із захисту дореформових заощаджень, так і постраждалих від умисного знищення фінансових установ - банків "Слов'янський" і "Україна".

Біля Верховної Ради також стоять кілька десятків представників Асоціації фермерів і приватних землевласників України з різних регіонів держави, які прийшли підтримати президента Асоціації Івана Томича, обраного народним депутатом.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування