Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Людина "Нашої України" - спікер, КПУ - перший заступник, "За єдУ" - заступник, вважає Мороз

Вівторок, 14 травня 2002, 13:40
Лідер Соцпартії України Олександр Мороз вважає, що оптимальним варіантом керівництва парламенту було б представництво блоку "Наша Україна" на посаді спікера, комуністів - першого заступника спікера, блоку "За єдину Україну!" - заступника спікера.

Про це він заявив в інтерв'ю журналістам у вівторок, підкресливши, що такий варіант був би оптимальним, оскільки "так визначили виборці" (на виборах найбільшу кількість голосів набрав блок "Наша Україна", за ним слідують КПУ і блок "За єдину Україну").

Разом з тим, відповідаючи на питання журналістів про те, який з пакетів, що пропонуються має найбільшу кількість шансів, лідер СПУ підкреслив, що мають шанси всі.

За його словами, СПУ не буде підтримувати пакети, в яких на посаду спікера пропонуються лідер блоку "За єдину Україну!" Володимир Литвин і голова Верховної Ради 3-го скликання Іван Плющ. Говорячи про Плюща, Мороз пояснив таку позицію тим, що його на виборах підтримував блок "За єдину Україну". Крім того, діяльність Плюща на посаді спікера 3-го скликання "не сприймається нашою фракцією", сказав лідер соціалістів.

Відповідаючи на питання журналістів про можливість створення більшості у парламенті під час обрання керівництва, Олександр Мороз зазначив, що з цього питання буде голосувати більшість депутатів, однак "це не означає стабільну більшість".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування