Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин не повернеться на посаду голови адміністрації президента

Вівторок, 14 травня 2002, 15:28
Лідер фракції "Єдина Україна" Володимир Литвин спростував чутки про те, що у випадку необрання його кандидатури на посаду спікера він повернеться на посаду голови адміністрації. "Для чого ж я йшов до парламенту – напевно, щоб працювати?" - заявив Литвин в інтерв'ю журналістам після завершення ранкового засідання першого дня роботи парламенту нового скликання.

Він зазначив, що його "дуже тривожить" проблема призначення нового керівника адміністрації президента. "Я віддав дуже багато сил та здоров'я роботі в адміністрації,"- сказав Литвин та додав, що його наступником має бути людина, яка "нарощуватиме його напрацювання". Він також висловив думку, що кандидатура має визначатися президентом, а не нав'язуватися громадською думкою.

Відповідаючи на питання про те, чи може його наступником стати екс-міністр внутрішніх справ Юрій Кравченко, Литвин зауважив, що про це журналісти мають дізнаватися в самого президента Кучми.

Характеризуючи перший день роботи у стінах парламенту та свої шанси на обрання спікером, Литвин сказав, що він "поки не відчуває себе не тільки головою парламенту, але й народним депутатом". Він додав, що йому складно працювати "в залі, який непристосований". Також екс-глава адміністрації каже, що він не увійшов у ритм життя народного депутата.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування