Мельниченко приїхав на зустріч з Кучмою

Середа, 15 травня 2002, 14:38
Боюся, що вже завтра ми можемо залишитися без президента Кучми - у нього є всі шанси вдавитися під час дуже важливої зустрічі з президентом Еврокомісії Романо Проді.

Уявіть собі картинку - приступає Кучма до головного блюда, принагідно розповідаючи про те, як демократично у нас відбувалися вибори, випадково озирається у бік, а там - о, Господи! - майор Мельниченко!

Це абсолютно ймовірно. Оскільки вечерятимуть Кучма та Проді, як повідомив УП брюссельский кореспондент радіо "Свобода", в одному з ресторанів на центральній площі Брюсселя. Місце, як розумієте, загальнодоступне, навіть якщо вони усамітняться в окремому кабінеті.

За словами кореспондента радіо "Свобода", Мельниченко прибув у середу до столиці Європи несподівано для багатьох. Його запросили міжнародні журналістські організації. Які саме - незрозуміло, адже в той самий день з'явилася заява "Репортерів без кордонів", які спростовують причетність до запрошення Мельниченка в Європу.

На 14 годину за місцевим часом запланована прес-конференція. Тема - створення незалежної комісії з розслідування загибелі Георгія Гонгадзе. Майор має намір торкнутися також теми постачання зброї в Ірак під акомпанемент Кучми - з собою майор привіз купу дисків з розмовами президента. Кажуть, що в навантаження до диска додається словник з перекладом нецензурного українського суржика - аби кожному європейцеві було зрозуміло, що хотів сказати гарант.

На жаль, як вдалося дізнатися УП з достовірних джерел, зустріч Мельниченка з Кучмою не відбудеться - у майора розписана кожна хвилина на зустрічі з важливими людьми в Брюсселі, а програма гаранта така - після того як йому "припудрять носика" в українському посольстві після тривалого перельоту, він проведе рівно 2 години на робочому ланчі в пристойному ресторані, а потім тут же вилетить на Батьківщину.

Смачного, Данилович!

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування