Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма й Ющенко говорили про керівні посади у парламенті і на цвинтарі

Середа, 15 травня 2002, 17:29
Лідер фракції "Наша Україна" Віктор Ющенко вважає, що "пакет" керівних посад у парламенті необхідно доповнити кандидатурами голів парламентських комітетів.

В інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" він підкреслив, що питання переговорного процесу відносно розподілу керівних посад у парламенті були у центрі його бесіди з президентом України Леонідом Кучмою, що відбулася у середині дня у середу.

Ющенко повідомив, що у ході бесіди з главою держави він відзначав необхідність обговорення всіма шістьма парламентськими силами "пакетів Кабміну і місцевих держадміністрацій". На думку лідера "Нашої України", це була б "формула стратегічної стабілізації в Україні", а вести консультації лише відносно "пакетів" з трьох керівників парламенту було б "дуже короткою дистанцією для політичного зближення".

У ході бесіди з президентом Ющенко також висловив бажання, щоб політичні сили, які пройшли до парламенту "знаходили компроміси у Верховній Раді, а не намагалися б шукати розв'язання питань поза стінами парламенту". На його думку, це було б "найбільшим великим компліментом для стабілізації політичної ситуації в Україні".

Крім того, лідер "Нашої України" проінформував агентство про те, що в ході бесіди з Кучмою обговорювалося питання необхідності урегулювання невирішених проблем польсько-українських відносин. Зокрема, відзначив Ющенко, йшла мова про невідкладне розв'язання питань, що стосуються Личаківського кладовища у Львові і поховань польських воїнів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування