Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин вже нічого в цьому житті не виключає

Четвер, 16 травня 2002, 11:45
Лідер фракції "Єдина Україна" Володимир Литвин не виключає, що на консультаціях з іншими парламентськими силами можуть бути висунуті як колишній "пакет" керівництва парламенту, так і нові варіанти.

Відповідаючи в четвер на запитання журналістів, чи висуватиме фракція новий "пакет" керівництва парламенту, лідер фракції зазначив, що з цього приводу зараз ведуться консультації з іншими політичними силами.

Кажучи при цьому про можливість висунення фракцією колишнього "пакету", він підкреслив, що "пересвідчився, що в цьому житті нічого не можна виключати".

У свою чергу, лідер фракції Компартії Петро Симоненко заявив в інтерв'ю журналістам, що його фракція наполягатиме на включенні в будь-який з "пакетів" керівництва парламенту кандидатури Адама Мартинюка.

У середу "Єдина Україна" пропонувала на посади спікера Литвина, першого віце-спікера - Мартинюка (КПУ), віце-спікера - Олександра Зінченка (СДПУ(О).

Комуністи пропонували Мартинюка на посаду спікера, Віктора Мусіяку ("Наша Україна") - на посаду першого віце-спікера, Петра Толочка (Блок Юлії Тимошенко) - на посаду віце-спікера.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...