Опозиція готова проголосувати за "фантастичний" пакет комуністів

Четвер, 16 травня 2002, 12:27
Лідер фракції Блоку Юлії Тимошенко не виключає, що опозиційні парламентські сили можуть підтримати "пакет" керівництва Верховної Ради, в якому місце спікера обійме представник фракції "Наша Україна", першого віце-спікера - Компартії, віце-спікера - фракції "Єдина Україна".

Про це вона заявила в інтерв'ю журналістам у четвер за результатами консультацій між лідерами блоків "Наша Україна", БЮТ, КПУ та СПУ.

Відповідаючи на питання журналістів, чи може фракція БЮТ підтримати варіант, запропонований лідером КПУ Петром Симоненком, згідно з яким посади в "пакеті" керівництва розподіляються згідно з результатами парламентських виборів,
Тимошенко зазначила, що її фракція "могла б підтримати такий розподіл", оскільки цей "гармонійний розподіл посад на всю Верховну Раду".

За її словами, про таке розставляння політичних сил у "пакеті" керівництва можна говорити, однак це поки є "фантастичним варіантом". На думку Тимошенко, "головний, хто цей розподіл не підтримає - це Леонід Кучма".

Вона також підкреслила, що консультації все ще тривають. На думку Тимошенко, коли робота парламенту поновиться після оголошеної перерви (о 12.30), "пакет" керівництва "ще не буде" запропонований, і знову буде оголошена перерва для консультацій.

Тимошенко вважає, що необхідно почекати ще деякий час, оскільки можуть бути запропоновані несподівані "цікаві варіанти".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News