Комуністи знову вносять свого кандидата на спікера

Четвер, 16 травня 2002, 16:20
Лідер фракції Компартії Петро Симоненко запропонував фракції "Наша Україна" внести кандидатуру на посаду першого віце-спікера, після чого комуністи "готові відразу вносити "пакет" керівництва парламенту.

Про це Симоненко повідомив в четвер в інтерв'ю журналістам, додавши, що реакції "Нашої України" поки немає.

Симоненко підтвердив, що комуністи збираються пропонувати на розгляд парламенту кандидатуру Адама Мартинюка на посаду спікера і представника БЮТ Петра Толочка на посаду віце-спікера.

У той же час один з лідерів блоку Юлії Тимошенко Олександр Турчинов сподівається, що найближчим часом лідери БЮТ, "Нашої України", Компартії і Соцпартії дійдуть згоди у висуненні єдиного "пакету" кандидатур на керівні посади в парламенті.

У інтерв'ю журналістам у четвер Турчинов заявив, що якщо домовленість буде досягнута, то "пакет шокує всіх". Разом з тим, він відмовився назвати прізвища, які обговорюються на рівні четвірки.

При цьому Турчинов заявив, що якщо зараз не буде затверджений варіант пакету, на якому наполягає БЮТ, то фракція буде ставити питання про дострокове закриття пленарного засідання і перенесення розгляду цього питання на п'ятницю.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування