Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У п'ятницю у Литвина останній шанс стати спікером?

Четвер, 16 травня 2002, 17:42
У випадку, якщо Володимир Литвин не знайде підтримки при голосуванні за голову Верховної Ради, то фракція "Єдиної України", "безперечно", буде шукати інші кандидатури на цю посаду.

Про це заявив член тимчасової президії парламенту від фракції "Єдина Україна" Валерій Коновалюк після закриття засідання парламенту у четвер. За його словами, навіть якщо за Володимира Литвина не проголосували "Наша Україна" і комуністи у середу, то "все можливо для того, щоб його кандидатура була сприйнята завтра".

Коновалюк не назвав пакет кандидатур, який буде внесений у п'ятницю від "Єдиної України". Він зазначив, що варіант "Литвин-Костенко-Мусіяка" є пропозицією для розгляду фракцією, і рішення по ньому ще не прийнято.

Коновалюк, відповідаючи на питання журналістів, зазначив, що Литвин не буде претендувати на іншу посаду у керівництві парламенту окрім спікера Верховної Ради.

Він також погодився з думкою деяких народних депутатів про те, що переговори треба провести у рамках широкого пакету, який включав би не тільки посади в керівництві ВРУ, але і голів комітетів парламенту.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування