Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Спікеріаду затягують для Литвина, вважає Томенко

П'ятниця, 17 травня 2002, 17:45
Шляхом затягування спікеріади і тиску на народних депутатів влада спільно з податковими інституціями може реально збільшити кількість прихильників Володимира Литвина і зробити його спікером, заявив директор Інституту політики Микола Томенко.

Він висловив переконання, що керівник фракції "Єдина Україна" Литвин має суттєвий шанс стати спікером, якщо процес обрання керівництва Верховної Ради триватиме довше одного місяця. За словами Томенка, переважна кількість представників "Єдиної України" переконані у тому, що саме за цей час можна вирішити проблему 226 голосів депутатів "за" обрання Литвина Головою ВР.

Як констатував Томенко, за його спостереженнями і "простими арифметичними підрахунками", кількість прихильників Литвина на спікерській посаді впродовж двох днів збільшується на одного народного депутата. Тож, якщо виходити з такої логіки, то щоб зібрати ще необхідних 17 голосів, треба щонайменше місяць.

Отже, наголосив Томенко, продовження спікеріади і затягування процесу є вигідним для прихильників Литвина, які переконані в існуванні усіх підстав для того, що саме він займе посаду Голови ВР.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування