Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін вже бачить Литвина президентом

П'ятниця, 17 травня 2002, 18:58
Президент Леонід Кучма у Сочі зустрівся з президентом Росії Володимиром Путіним на державній дачі "Бочаров ручей" у другій половині дня.

Під час зустрічі був обговорений ряд ключових питань, в тому числі і кандидатури на посаду голови України. Один з претендентів, колишній глава адміністрації Кучми і колишній "номер один" у передвиборчому списку блоку "За єдину Україну" Володимир Литвин розглядався як можливий кандидат на посаду президента. Для Росії це прийнятний варіант - Литвин ще на посту голови адміністрації плідно спілкувався з московськими елітами і неодноразово зустрічався з Путіним.

Природно, президентами ця тема обговорюється у контексті політорієнтації нового складу Ради, яка не в останню чергу залежить від персони спікера. Путіну і Кучмі вже не раз доводилося стикатися з тим, що досягнуті ними домовленості "гальмують" в українському парламенті, яскравий приклад - газові угоди. Судячи з того, з яким ажіотажем йдуть вибори голови парламенту, Рада і у майбутньому принесе Кучмі немало проблем.

Офіційно було оголошено, що в основному президенти зосередяться на торгово-економічних відносинах. Але цим переговорний список не буде вичерпаний. Не обійшли, наприклад, і тему післявиборчої ситуації в Україні.

Известия Новости

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...