Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" відмовляється обговорювати прізвища кандидатів на посаду спікера

Понеділок, 20 травня 2002, 13:30
Фракція "Наша Україна" обговорюватиме прізвища кандидатур на керівні посади у парламенті лише після підписання угоди з фракціями, які підтримають договір про спільні дії, представлений у п'ятницю. "Вирішення кризової ситуації у Верховній Раді можливо лише через прозорі формалізовані відносини між фракціями. Поки ми не говоримо про прізвища", - заявив "Українській Правді" Петро Порошенко після засідання політради "Нашої України" у понеділок.

У переговорах про підтримку Договору про спільні дії "Наша Україна" "сподівається у першу чергу на представників четвірки". Хоча, зазначив Порошенко, фракція не виключає співпраці у цьому питанні з усіма парламентськими фракціями.

За його словами, "Наша Україна" "готова іти на серйозні компроміси" за умови підтримки пропозицій, внесених у п'ятницю блоком Ющенка.

Порошенко повідомив, що "Наша Україна" отримала відповідь від усіх фракцій. Він зауважив, що вони полягають "у сприйнятті абсолютної більшості тез", і додав, що деякі фракції внесли власні пропозиції або зміни до варіанту, запропонованого "Нашою Україною".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування