Економічні пропозиції Ющенка не сподобалися учасникам переговорів

Понеділок, 20 травня 2002, 14:46
Політична частина проекту Договору про спільні дії, внесеного "Нашою Україною", знайшла підтримку серед усіх фракцій, з якими в понеділок були проведені переговори. Про це заявив Віктор Ющенко після зустрічі з Володимиром Литвином.

"Сьогоднішній день показав, що по політичній частині документу розходжень немає. Э тільки нюанси", - зазначив Ющенко. В понеділок лідер "Нашої України" також зустрівся з першими особами блоку Тимошенко, Соцпартії та Компартії.

Водночас, за словами Ющенка, під час переговорів "більше дискусій було по економічному та соціальному блоку". "Ми спробуємо врахувати ці думки, але важливо, щоб документ не втратив свою структуру та цілісність", - сказав Ющенко. Він також повідомив, що для доопрацювання проекту Договору в робочу групу від "Нашої України" увійшов Роман Безсмертний.

Голова фракції повідомив, що під час ранкових переговорів була домовленість не торкатися прізвищ кандидатів на керівні посади у парламенті.

Коментуючи прогнози про те, що "Єдина Україна" та "Наша Україна" зможуть дійти згоди, Ющенко сам факт переговорів назвав "однією з форм зближення". Він також повідомив, що "Нашу Україну" цікавить "той партнер, який візьме за основу своєї діяльності найбільше із пропозицій, викладених у проекті Договору про спільні дії".

Ющенко не виключив, що у понеділок близько 19 години "Наша Україна" може визначитися з пакетом кандидатур на керівні посади в парламенті.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування