Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Троє з "четвірки" домовились про одностайне голосування щодо керівництво Ради

Понеділок, 20 травня 2002, 15:01
Фракції "Блоку Юлії Тимошенко", Соціалістичної та Комуністичної партій домовились про одностайне голосування з усіх пакетів керівництва парламенту, які пропонуватимуться у сесійній залі.

Про це в інтерв'ю журналістам після засідання 4 фракцій - БЮТ, СПУ, КПУ та "Нашої України" - повідомив лідер СПУ Олександр Мороз.

За його словами, у проекті Договору про спільні дії у Верховній Раді поки що визначено лише загальний механізм пропорційного формування керівництва парламенту, але конкретні пакети, як і можливість висунення спільного пакету від згаданих 4 фракцій, ще не обговорювались.

Водночас Мороз висловив сподівання, що після 2 етапу переговорів "четвірки", який відбудеться о 17.00, "Наша Україна" приєднається до пропозицій, які готові підписати ці три фракції. Він висловив сумнів, що такий документ може підписати блок "Єдина Україна", який, за його словами, паралельно із проведенням переговорів продовжує підбір необхідних блокові 17 депутатів, щоб затвердити Головою Верховної Ради Володимира Литвина.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...