Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний знає, як зняти країну з ручника

Понеділок, 20 травня 2002, 17:26
Політичний координатор блоку "Наша Україна", народний депутат Роман Безсмертний назвав Договір про спільні дії в парламенті "єдиним в Україні цілісним документом, який поєднує реформу влади та економіки".

На сьогодні, зазначив Безсмертний, свої пропозиції щодо Договору подали всі учасники переговорного процесу крім СДПУ(о). Також він зазначив, що КПУ та СПУ не погоджуються з соціально-економічними положеннями, а "Єдина Україна" висуває претензії щодо реформування політичної системи.

У свою чергу "Наша Україна" "не сприймає позицій, що спрямовані на вихолощення ініційованого "Нашою Україною" Договору. "Поки що жодна з політичних сил не дала однозначної відповіді на предмет готовності підписання Договору про спільні дії у Верховній Раді," - сказав політичний координатор "Нашої України". За його словами, Юлія Тимошенко заявила, що підпише Договір лише у разі його непідписання "Єдою".

Мета Договору про спільні дії у Верховній Раді, наголосив Безсмертний, полягає в тому, щоб "запустити системні механізми державного управління, а якщо простіше – зняти країну з ручника", повідомляє прес-служба "Нашої України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування