Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Мельниченка є інші докази, які підтверджують відмивання грошей Волковим

Понеділок, 20 травня 2002, 18:23
Майор Мельниченко заявляє, що в нього є "ряд інших доказів, які свідчать про те, що на території Бельгії Волков відмивав гроші".

У коментарі щодо спростування нардепом Олександром Волковим його причетності до участі у відмиванні грошей, майор Мельниченко підтвердив, що передав журналістам у Брюселі "розмови і транскрипт самих розмов, в яких обговорюються фінансові операції Кучми з Волковим".

"І з цих розмов видно перше - Волков відмиває гроші, які передає Кучма і зберігає ці гроші на різних рахунках, в тому числі і в бельгійських банках. Недарма ж офіційно проти Волкова в Бельгії заведена карна справа. І, до речі, хід цій карній справі в Україні не дав Кучма", - заявив екс-охоронець Кучми, відповідаючи на запитання брюссельського кореспондента радіо "Свобода".

"Сам Кучма особисто давав указівку припинити карну справу проти Волкова на території України. Давав він вказівку Генеральному прокурору України Потебеньку. Також є ряд інших доказів, які свідчать про те, що на території Бельгії Волков відмивав гроші, так? І ці гроші були задіяні Кучмою. І як ми бачимо із транскрипту цієї розмови сам Кучма давав Волкову гроші, для того щоб він зберігав їх у тих чи інших банках."

"На запитання, чи буде Мельниченко брати участь у справі Волкова у Бельгії, відставний майор відповів хитруватою посмішкою", пише кореспондент "Свободи".

Українська служба Радіо Свобода

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...